O nama

Akzo Nobel Boje Hrvatska d.o.o. sa sedištem u Zagrebu, registrovana je kao firma kćer matične multinacionalne korporacije Akzo Nobel.

 

Akzo Nobel je nakon spajanja sa britanskom kompanijom ICI vodeći svetski proizvođač boja, lakova i premaza za privatni sektor, javne objekte i industriju prisutan na svim kontinentima.

 

Sa sedištem u Holandiji, danas zapošljava oko 68000 ljudi i ima proizvodnju u mnogim zemljama širom sveta, i vlasnik je mnogih poznatih robnih marki u bojama i drugim proizvodima hemijske industrije.

 

U Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji Akzo Nobel zastupljen je sa poznatim robnim markama SADOLIN, DULUX i HAMMERITE.

 

DULUX je robna marka s tradicijom od preko 70 godina koja obuhvata pre svega širok izbor proizvoda iz asortimana boja za enterijer te lakova za drvo i metal, ali i proizvode za dekorativnu zaštitu drveta, fasadne boje i posebne premaze.

 

DULUX paleta boja jedinstvena je po brojnosti nijansi koje su kupcima dostupne, a preglednost izložbenog displaya sa bojama na svakom DULUX prodajnom mjestu omogućuje lagan odabir.

povratak na vrh